17 Aralık 2008 Çarşamba

söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil ..

Bursaspor’u uzaklardan izlemek zor. Buralardan görünen şeyler şunlar: Genellikle ruhsuz topçular, tipik boş naralar atan bir yönetim ( ‘bir grup taraftar bunu yapanlar’, ‘başta hocamız olmak üzere topçularımız ellerinden geleni sahada yaptılar.) ve ‘yönetimin arkasında olan’ taraftar. Buradan neye üzüleyim? Bursaspor tipik Bursaspor yönetimiyle, topçusuyla.. Öne geçtikten sonra forvetiyle bile geri yaslanmak… Zamana ihtiyacımız var… Bunlar aynı da Büyük Bursaspor taraftarı nerede? Masaya yumruğunu vururdu hani bu taraftar? Hani bu taraftar kimseye ‘eyvallah’ demezdi? Duruşsa duruş, vuruşsa vuruş. Tek gerçek var: Başta tribünler olmak üzere Bursaspor her geçen gün geriye gidiyor ve bunun en büyük suçlularından biri de yine bugünün ‘büyük’ Bursaspor taraftarı.

Ne mi yapmalı? ‘0’ dan başlamalı, dürüst olmalı, hiçbir çıkar için kendini satmamalı. Sonra zaten gerisi gelecek. Haydi bismillah…!

Prusa

4 yorum:

dedigencadam dedi ki...

sıfırdan başlamak için şu yönetimin ve hocanın gitmesi gerek adam gibi sağlam bir yönetim(çıkar,çorba,reklam,sansasyon derdinde olmayan isimler)ve taraftarın yenilgide bile arkasında duracağı genç isimlerle oluşmuş teknik kadro.
tribün içinde nacizane fikrimdir gelip araya konuşlanmanız lazım ne tsc ne teksas o ara kısım zaten çok temiz küsmüş insanları barındırıyor bünyesinde orada bi maraton tayfası olsa sike sike her tezahuratta tribün oraya uyacaktır sonrası güzel olacaktır yada bunalr hayal dünyamda uydurduğum güzel bi temenni olarak kalacaktır.
nasip kısmet.

şiirler dedi ki...

dedigencadam:

artık tanışmaın zamanı gelmedi mi yüz yüze?

dedigencadam dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
dedigencadam dedi ki...

haklısınız valla,insan asosyal olunca dış dünyaya açılamıyor:p
cenabet ıspartada son ayım ondan sonra inşallah hep bursadayım mutlaka görüşürüz.